Mexico og verdens største fugletræk

Mexico og verdens største fugletræk

---
1. oktober 2020 - 16. oktober 2020
5 Pladser tilbage
VÆLG ANTAL REJSENDE FOR AT SE PRISEN:
Kontakt os

På denne unikke naturrejse til Mexico, skal vi bl.a. besøge verdens bedste træksted for rovfugle og gribbe. Vi starter rundrejsen i Veracruz, som hvert efterår byder på hundredvis af fuglearter på træk, og som særligt er kendt for sine 5 millioner gribbe og våger i september og oktober.

Vi udforsker også området ved Oaxaca, der byder på mere end 700 fuglearter, og på vejen gennem Sierra Norte, kan vi opleve de særprægede fyr- og egeskove. Ved Stillehavskysten kan vi finde mangrover og laguner med havskildpadder. Den smukke region byder, ud over den storslåede natur, også på nogle af Mexicos mange kulturskatte.

Vi slutter rejsen på Yucatan halvøen, hvor de store regnskove grænser op til Belize og Guatemala. Her lever 543 af Mexicos i alt 1.080 fuglearter, i halvøens nationalparker og reservater.

Glæd dig til at opleve det farverige Mexico, der ud over den fascinerende natur også byder på herlige kulinariske oplevelser, i et land fuld af livsglæde og skønhed.

Vi samarbejder med lokale naturguider, så oplevelsen bliver så unik og autentisk som mulig. Vi bliver maks. fem personer på denne rejse, inklusiv vores rejseleder.

Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi gør brug af cookies på denne side, for at fremme brugeroplevelsen. Ved at klikke på knappen "Accepter" accepterer du kendskab til og vores brug af cookies.

Accepter