Norsk eventyr med Hurtigruten

Norsk eventyr med Hurtigruten

---
Vælg mellem tre ruter
Rute:

Afrejsemåned:

VÆLG ANTAL REJSENDE FOR AT SE PRISEN:
Kontakt os

Oplev det smukke Norge fra sø- og landsiden, med Hurtigruten på en enten 12, 7, eller 6 dages eventyrrejse, langs den spektakulære 2.500 sømil lange kyststrækning. Undervejs kan du vælge at deltage i vandreture og andre aktiviteter, der ledes af skibets ekspeditionsteam.

Der besøges aktive kystbyer og små lokalsamfund. I sommerperioden, på de nordgående sejladser, kan du opleve midnatssol og den legendariske Geirangerfjord. I Efteråret kan du nyde Hjørundfjorden, Norges smukkeste fjord. Vinterperioden er et sandt eventyr, med sneklædte fjelde og nordlys. Uanset årstiden er Hurtigruten en stor oplevelse.

Alle priser er ved bestilling inden 18. marts 2019.

For alle rejser gælder inkluderer prisen per person dobbeltkahyt med bad og toilet, samt flyrejse tur/retur, transport mellem lufthavn-hotel/skib-lufthavn, 1 hotelovernatning inklusiv morgenmad inden sejlads, helpension ombord på skibet og 2 udflugter.

Disse rejser kunne også have din interesse

Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi gør brug af cookies på denne side, for at fremme brugeroplevelsen. Ved at klikke på knappen "Accepter" accepterer du kendskab til og vores brug af cookies.

Accepter