Sæt kryds i kalenderen!

Du er inviteret til rejseeftermiddag -aften

Den 3. oktober kl. 14.00 i Filmby Aarhus
Den 16. oktober kl. 19.00 Aahuset i Aakirkeby på Bornholm
Den 5. november kl. 18.30 Kulturstedet Lindegaarden i Lyngby
Book hos Finn Williams fw@williams.dk (begrænsede pladser)

Wine & Movies eventyr
 • Wine & Movies eventyr på den amerikanske vestkyst
 • Wine & Movies eventyr på den amerikanske vestkyst
 • Wine & Movies eventyr på den amerikanske vestkyst
 • Wine & Movies eventyr på den amerikanske vestkyst
 • Wine & Movies eventyr på den amerikanske vestkyst
 • Wine & Movies eventyr

Wine & Movies eventyr på den amerikanske vestkyst

---
6. oktober 2020 - 16. oktober 2020
Rejsen er udsolgt

Fra filmverdenen i Hollywood til USA’s ”vinhjerte” i Santa Rosa

Tirsdag den 6. oktober 2020 flyver vi fra København til Los Angeles. Her vil du opleve Hollywood i selskab med filminstruktør Jørn Faurschou, der har stået bag en stribe film og TV-serier. Jørn vil åbne døre til oplevelser, der ikke er tilgængelige for alle og enhver.

Kombiner det bedste fra to verdner, hvor du på denne rejse kommer bag facaden af den amerikanske filmindustri sammen med en erfaren dansk instruktør, og ind i vingårdene hos nogle af landets ypperligste vinproducenter. Temaet Wine & Movies er en enestående mulighed for at opleve USA gennem film, vin og kultur i det store land. Rejsen foregår i minibusser, så vi kan ”komme til” og være på egen hånd. Vi vil være maks 16 på denne rejse.

Hollywood byder på en stribe af oplevelser, som at gå på den berømte Walk of Fame med stjernernes navne, The Hollywood Sign, Laurel Canyon Country Store, med udsigt til Jim Morrison’s hus og “Love Street”. Bagefter “stroller” vi på Mulholland Drive, kører op til Griffith Park Observatory i bjergene højt over Los Angeles. Vi besøger også verdens dyreste shoppinggade Rodeo Drive. Jørns gode ven Dave, har lovet at tage os med ind på Chaplins tidligere filmstudie The Lot Studios, hvor du normalt ikke kan komme ind. Du kommer ikke til at kede dig i Jørns selskab.

Efter tre dage i Hollywood slipper vi Jørn og filmverdenen, og ruller op mod Solvang. På vejen besøger vi vingården Double Trouble Winebar, der er godt gemt i byen Clarita. Om aftenen spiser vi på The Hitching Post ll kendt fra filmen Sideways.

Dagen efter er det igen nordpå til byen Carmel. Først skal vi lige besøge Ampelos Vineyards og Ampelos Cellar. Vi overnatter i byen Carmel, hvor Clint Eastwood har været borgmester.

Fra Carmel kører vi til USA’s ”vinhjerte” – Santa Rosa. Her i området skal vi gå på vin-, natur- og kulturoplevelser og vi overnatter i Santa Rosa tre nætter. Vi skal på besøg hos Francis Coppola Winery, Leo Steen Wines, Heitz Cellar, Artesa Vineyards og flere. Der bliver tid til egne oplevelser, hvis du ønske at springe et vingårdsbesøg, eller to, over.

Når vi efter tre ”vindage” kører mod San Francisco, vil vi på vejen tage et stop i Muir Woods nationalpark. Her vil du opleve nogle af verdens største træer. Derfra passerer vi Golden Gate Bridge og kommer til en af verdens mest indflydelsesrige byer, nemlig San Francisco. Vi overnatter i byen, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse.

Vi flyver retur fra San Francisco til København, mætte af oplevelser du sent glemmer. Du er hjemme igen fredag den 16. oktober.

Prisen inkluderer:

 • Fly København USA tur/retur
 • 9 hotelovernatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Al transport rundt i minibusser
 • Oplevelser/adgange i Hollywood
 • Vingårdsbesøg
 • Rejseleder

Prisen inkluderer ikke:

 • Entre til eventuelle museer
 • Drikkevarer/drikkepenge
 • Frokost og aftensmad
 • Eventuel rejseforsikring
 • ESTA til indrejse

Der kan forekomme ændringer i programmet, grundet lokale forhold.
Maks 15 deltagere.
Hør mere om Wine & Movies
eventyr på den amerikanske vestkyst

Grand Canyon slugt

Vil du på eventyr i USA, så sæt kryds i kalenderen


Her får du vores rundrejser i USA sammen med Finn Williams i de kommende år. Rejserne bliver i mindre grupper på maks. ti personer. Så det bliver hyggelig og personligt. Finn har ikke været alle de steder, hvor USA skal opleves, så det bliver fælles eventyr! Vi kan også pakke din rejse, hvor du selv kører på eventyr i USA.


2022

Colorado, Utah og Nevada

Den 17. maj går rejsen til staterne Colorado, Utah og Nevada. Denne rejse er for dig, der gerne vil imponeres af naturens store mesterværker. Vi oplever først Denver, og derfra går turen gennem fem enestående nationalparker: Rocky Mountain, Arches, Canyonland, Bryce Canyon og Zion. På denne rejse vil du også opleve et af naturens mest enestående mirakler - kløften i Page, som er et højdepunkt på rejsen. Rejsen slutter festligt i Las Vegas. Du kommer gennem staterne Colorado, Utah og Nevada.

Rejsen slutter festligt i Las Vegas. Du kommer gennem staterne Colorado, Utah og Nevada.

Rejselængde 12 dage. Kr. 21.885,-

I delt dobbeltværelse.


2023

Sydstaterne med musik

Den 9. maj kommer du til Jacksonville ”på toppen af Florida”. Derfra går det vestpå med ophold i Tallahassee - Floridas gamle hovedstad - og videre langs kysten. Du kommer til det, for de fleste, ukendte Florida. New Orleans skal opleves, og vi skifter minibussen ud for en dag og tager toget op til musikbyen Memphis.

Fra Memphis tager vi videre til Nashville, hvor musikken også bobler frem på hvert gadehjørne. Vi tager afsked med USA i byen Nashville og tager retur. Du oplever staterne Florida, Louisiana, Mississippi og Tennessee.

Rejselængde 12 dage. Cirka Kr. 21.885,-

I delt dobbeltværelse.


2024

De amerikanske rødder

Den 30. april kan du opleve den amerikanske østkyst, hvor USA spirede frem for mange, mange år siden. Vi ankommer til ”verdens hovedstad” Washington D.C. med enestående museer og Det Hvide Hus. Turen sydpå går gennem Great Smoky Mountains National Park, USA’s mest besøgte nationalpark. Vi skal gå på opdagelse i byen Charlotte, der blev grundlagt i 1750. Derfra tager vi sydpå til Savannah, der blev grundlagt i 1733 af britiske nybyggere - en historisk perle i USA.

Eventyret slutter i Jacksonville i det nordlige Florida, hvorfra vi rejser retur. Staterne du oplever er District of Columbia, Virginia, North Carolina, South Carolina og Georgia.

Rejselængde 12 dage. Cirka Kr. 21.985,-

I delt dobbeltværelse.


2025

Østkystens højdepunkter

Den 23. september går rejsen til USA’s nordlige østkyst. Vi ankommer til Boston, hvorfra vi kører til Newport i Rhode Island, USA’s mindste stat. Byen kan dateres til 1639 og er kendt som ”Summer White House City”.

Derfra tager vi til Boston, hvor du mærker USA’s historiske vingesus. Turen går videre nordpå til Portland gennem de smukke skove og med holdt i Quechee Gorge, i Vermont. USA’s største vandfald Niagra Falls oplever vi ved den canadiske grænse, det bliver et imponerende syn. Vi rejser retur fra Buffolo i staten New York. Staterne du oplever bliver New Hampshire, New York, Connecticut, Rhode Island, Maine og Vermont. Oplev USA i efterårsfarver på denne rejse.

Rejselængde 12 dage. Cirka Kr. 22.685,-

I delt dobbeltværelse.

Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.