Arktiske Rejser

Vil du med på eventyr til Lofoten

Nogle kalder området verdens smukkeste øer. På denne rejse vil vi gøre vores til at du får oplevet de smukkeste steder på Lofoten. Vi bruger tid på at se efter fugle, og gerne elsdyr. Hvis du har lyst, kan du komme med på en sejltur ind i Trollfjorden, hvor der spejdes efter havørne, søfugle og hvaler. Rejsen er ikke kun for at opleve fugle, men for alle der gerne vil opleve naturen, og også have tid til en hyggelig frokost på en af Lofotens caféer.

Læs mere her

Drømmer du om en rejse til Arktis, eller Antarktis

Vi pakker gerne rejsen med fly og eventuelle overnatninger inden og efter sejladsen. Vi har mulighed for at give op til 20 % rabat på alle priserne på OceanWide ekspeditioner

I samarbejde med OceanWide kan vi tilbyde unikke naturoplevelser, hvor sikkerheden har første prioritet. Du kan vælge mellem over 200 cruises, alle med fokus på natur- og dyreoplevelser. Priserne på OceanWide er uden flyforbindelsen.

Arktiske Rejser

Rejsen kan bestilles med rabat ved at sende en mail til Finn Williams på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Eller give et ring på 2022 1990. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se alle rejserne her

Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.