Nyd Sydspaniens lune vinterklima i Marbella

Marbella hotel

I Marbella kan du slentre langs stranden i juledagene, eller tage en dukkert i Middelhavet året rundt. Vi kan tilbyde dig et ophold, på HOTEL APTOS PRINCESA PLAYA, der har lækre lejligheder, lige ved stranden, og tæt ved den ældre bydel og havnen.

Marbella hotel

Du får 40 km2 møbleret dejlig lejlighed, med altan, køkken og opholdsrum. Der er gratis Wi-Fi, daglig rengøring. Der er morgenmad tilgængeligt, og biludlejning lige ved døren.


Fly fra København til Malaga og retur.
Ophold i lejlighed i fx 22 dage. Fra kr. 9.885,- pr person
i delt lejlighed.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Marbella hotel

Marbella hotel

Marbella hotel

Andalusien byder på så meget

Marbella1

Marbella har gastronomi, fra få Euro for et måltid, til Michelin restauranter. Ved Hotel Puente Romano ligger der hele fire restauranter af høj kvalitet. Prøv også Don Pescaito Restaurante, der ligger 5 – 6 minutters gang fra Aparthotel Princesa Playa. Er du til en tur i området, så kan en halvandens times kørsel til Restaurante La Sociedad i den lille bjergby Canillas anbefales. Et par kilometer fra hotellet ligger Restaurante La Virginia, som ligger i en idyllisk bydel, skabt af arkitekten Juan Manuel.


Når du er indkvarteret i Marbella, så tilbyder byen autentiske snørklede gader, med forretninger i alle prisklasser. Er du til de helt lækre forretninger, så er der kun 7 kilometer til den lille havneby Puerto Banús, hvor også stormagasinet Supermercado El Corte Inglés ligger.

Marbella2

Marbella3

Er du til vandreturer, så kan du fra stranden, tæt på det femstjernede Melia Hotel vælge traveturen langs den lille flod, mod Ojen. ”Etapa 31” er på 17 kilometer, hvis du vælger at tage hele vejen til Ojen. Du kan også vælge en 4 kilometers vandretur lidt op langs floden, og så følge skiltene rundt om Marbella.


Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.