Nyd den danske vinter under lune himmelstrøg

Tenerife landevej

Checkin Bungalows Atlántida har fantastiske faciliteter og giver dig mulighed for at nyde solen, kombineret med hotellet sportsfaciliteter og 3 swimmingpools, hvoraf 2 af dem er opvarmede i vintersæsonen. De rummelige lejligheder har 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og opholdsstue med sovesofa og fladskærms-tv. Lejligheden er på cirka 35 m2. Der er også et veludstyret åbent køkken med keramisk kogeplade, mikroovn, kedel, kaffemaskine, brødrister og køleskab. Der er en 12 m2 balkon med bord og stole.

Der er bar og restaurant på selve Atlántida, og stedet ligger tæt på restauranter. Med kun 500 meter til sandstranden, er denne hotellejlighed et godt valg.


Priseksempel:

16 dages ophold med fly København til Tenerife og retur.
I delt lejlighed fra kr. 10.985,-

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tenerife vej

Ud over et behageligt klima, byder Tenerife også på så meget mere.

Tenerifa 1

Teide, Spaniens højeste bjerg. Tag på eventyr til øens midte, og der kommer du til en anden ”planet”. Spaniens højeste bjerg, Teide, er spændende, og området er en blanding af månelandskab, og eksotiske planter. Vejene rundt i området er i fin stand, og der er overraskende lidt trafik, når der tænkes på hvor spændende området er.


En tur til Los Gigantes imponerende klipper kan anbefales. Besøg de små havnebyer i området, og tag måske en tur helt ud til fyrtårnet.

Tenerifa 2

Tenerifa 3

Byens største by, Santa Cruz ligger på øens nordside, og er klart et besøg værd. Parker bilen ved byens opera, og nyd udsigten. Byens gamle markedshaller er også et godt bekendtskab.


En tur til det smukke område, ved byen Masca kan anbefales. Flere film har optagelser fra området, og byens marked skal også besøges. Husk kamera, der er nok at knipse.

Tenerifa 4

Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.