Rejsebureau med fokus på de store oplevelser og de små stunder

Hvis du vælger at rejse med Williams Rejser, vælger du et rejsebureau, der sætter personlig og tryg betjening højt.

Vi er et rejsebureau der gerne vil give dig store oplevelser og dejlige rejseminder. Vi lægger vægt på, at du får en rejse efter dit eget ønske – her er der plads til både hygge, kultur og komfort.

Du kan vælge mellem grupperejser, vandreferier, rundrejser, haverejser, fuglerejser, og aktivitetsrejser hvor du tager på oplevelser i naturen. Du kan også vælge at vi sammensætter netop den rejse du drømmer om. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, nummer 2499

Rejsebureauet er stiftet af Finn Williams, som altid har haft en stor passion for at rejse og opleve verdenen. Den passion vil han gerne dele med andre. Finn Williams morfar rejste til Australien og Amerika i begyndelsen af det 19. århundrede, og beskæftigede sig med at grave guld og være oversætter for de mange emigranter, der dengang kom til kontinenterne. Måske er det morfars gener der lokker Finn rundt i hele verden?

Vi håber at møde dig på de destinationer som vi omhyggeligt udvælger. Vi vil gøre vores yderste for at give dig de bedste rejseoplevelser.

Mange venlige rejsehilsner
Williams Rejser

Caminito Del Rey

Hyggelige stunder

Vi tror på vigtigheden af at hygge sig når man rejser, og gerne sammen med andre medrejsende.

Det er dejligt at rejse, og det er dejligt at have nogle at dele sine oplevelser med. Vi sørger altid for at rejse i mindre grupper, der ikke er større end at man stadig kan komme hinanden ved - så hvem ved, måske du så kommer hjem med nye venner og bekendte.

Naturen i centrum

Naturen har en vigtig plads i vores hjerter, og vi forsøger altid at inkludere den i vores rejser.

Om du er til lange vandreture i vildmarken, eller bare godt kan lide en smuk solnedgang fra teressen, så har vi også en rejse til dig. Selv om naturen fylder meget, har vi dog også altid fokus på kulturlivet, og vi vender både de små bjergbyer, såvel som de imponerende storbyer.

Skræddersyede rejser

Vi sætter en ære i at lytte til vores gæster, så vi sammen kan skræddersy den perfekte rejse.

Har du særlige ønsker til din næste rejse, er vi et rejsebureau der faktisk lytter. Vi kan desuden altid byde ind med idéer og inspiration, så vi kan sammensætte en sand drømmerejse for dig. Vi tror på god kundeservice, og er glade når tidligere gæster vælger at komme igen.

Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.