Mini-Camino ture:


Jannie

Tak for en veltilrettelagt vandretur Finn, alt klappede vejret, det gode selskab, overnatning og aftensmad. Det var en meget smuk og afvekslende tur, som absolut kan anbefales👍


Lis Trier

Skøn weekend - tusinde tak for endnu en dejlig oplevelse 🙏


Nina Björnsson

Dejlig vandretur. Er helt høj på gåoplevelsen, de ømme fødder taler vi ikke om. Tusinde tak til dig, Finn og alle jer andre seje travere 🥾🥾☀️🍷


Erik Gudmand

Tak for en super hyggelig weekend, veltilrettelagt vandreture, i dejligt selskab. Kan absolut anbefales.


Rejser iøvrigt


Jesper Duelund - København

Tak for turen til Lissabon. Den by har bare meget af det hele: kultur, gourmet, byliv, solskin og strande. Vi har haft en fantastisk og skøn tur – godt tilrettelagt og det bliver ikke sidste gang, vi kommer der !


Edith Sylvander - Helsingør

Tak for en dejlig tur til Provence, kunne efter vores mening ikke være bedre. Selv vores rejsefæller var søde og behagelige at være sammen med, Så tak til Finn Williams. Mange hilsener fra Uffe og Edith.


Erik Lintz – Espergærde

Deltog med min kone i en pragtfuld rundtur med Finn Williams som rejseleder. Turens indhold var velvalgt, hotel og transport fuldt tilfredsstillende og rejsefællerne viste sig at blive rigtig godt selskab. Tak til Finn og resten af selskabet for en rigtig god ferie.


Rikke Saltoft Kristoffersen - Ørestaden

Se at kom afsted ! Er netop vendt hjem fra USA efter en helt igennem fantastisk tur arrangeret af William Rejser. De varmeste anbefalinger herfra, hvis du vil have garanti for en succes ferie.


Daniel Pedersen – Lyngby

Tusind tak for en herlig ferie til Mallorca!
Fantastisk tur, som Williams Rejser var med til at arrangere. Med en masse sjove oplevelser lige fra at blive trukket i en "donut" bag en båd til vinsmagning oppe i bjergene. Lækkert sted at bo med pool og kun 2 minutters gå gang til stranden.


Niels Laulund – Bagsværd

Williams Rejser har næse for at arrangere en dejlig rejse. Flinke og fleksible og så vi havde en god rejseoplevelse til Toscana. Glæder os til næste rejse.


Marianne Bergman - Helsingør

Alt fungerede, Finn sørgede hele tiden for, at alt det praktiske var i orden og at alle havde det godt. Der var planlagt tilpas med oplevelser, tid til at slappe af og tid på egen hånd, hvis man ønskede det. De tre byer med overnatning Moustier Sainte-Marie, Vence og Nice, gav på hver sin måde gode oplevelser, stemninger, udsigter osv. Mange smukke oplevelser med mini-bussen. En fantastisk gruppe hvor kemien faldt helt i hak, så det var syv dage med hygge, grin og mere tid sammen end programmet egentlig lagde op til. Finn er professionel, hyggelig, afslappet og sjov som rejseleder. Giver samtidig plads til nye ideer og input. Spændende, flot, hyggelig og super sjov ferie. Så tak til jer alle for en af vores bedste ferier, og håber bestemt ikke det er sidste gang vi rejser med Williams Rejser.

Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.