Sæt kryds i kalenderen!

Du er inviteret til rejseeftermiddag -aften
Vi vil præsenterer dig for vores natur - og eventyrs rejser 2021

Den 26. september kl. 14.00 i Filmby Aarhus
Den 16. oktober kl. 19.00 Aahuset i Aakirkeby på Bornholm
Den 5. november kl. 18.30 Kulturstedet Lindegaarden i Lyngby
Book hos Finn Williams fw@williams.dk (begrænsede pladser)

6. oktober 2020 - 16. oktober 2020
Rejsen er udsolgt

Kombiner det bedste fra to verdner, hvor du på denne rejse kommer bag facaden af den amerikanske filmindustri sammen med en erfaren dansk instruktør, og ind i vingårdene hos nogle af landets ypperligste vinproducenter. Temaet Wine & Movies er en enestående mulighed for at opleve USA gennem film, vin og kultur i det store land.

  • Fra Kr. 22.885,00
Se mere om rejsen

20. maj 2021 - 31. maj 2021
14 Pladser tilbage

– en rejse i den storslåede amerikanske natur
Den 20. maj lander du i Denver og får mulighed for at opleve byen, der ligger ved foden af Rocky Mountain bjergkæden. På vejen til nationalparken Yellowstone overnatter vi i byerne Cheyenne og Casper, der er ”indianerbyer”, med hver sin egen unikke historie.

  • Fra Kr. 22.885,00
Se mere om rejsen
Grand Canyon slugt

Vil du på eventyr i USA, så sæt kryds i kalenderen


Her får du vores rundrejser i USA sammen med Finn Williams i de kommende år. Rejserne bliver i mindre grupper på maks. ti personer. Så det bliver hyggelig og personligt. Finn har ikke været alle de steder, hvor USA skal opleves, så det bliver fælles eventyr! Vi kan også pakke din rejse, hvor du selv kører på eventyr i USA.


2022

Colorado, Utah og Nevada

Den 17. maj går rejsen til staterne Colorado, Utah og Nevada. Denne rejse er for dig, der gerne vil imponeres af naturens store mesterværker. Vi oplever først Denver, og derfra går turen gennem fem enestående nationalparker: Rocky Mountain, Arches, Canyonland, Bryce Canyon og Zion. På denne rejse vil du også opleve et af naturens mest enestående mirakler - kløften i Page, som er et højdepunkt på rejsen. Rejsen slutter festligt i Las Vegas. Du kommer gennem staterne Colorado, Utah og Nevada.

Rejsen slutter festligt i Las Vegas. Du kommer gennem staterne Colorado, Utah og Nevada.

Rejselængde 12 dage. Kr. 21.885,-

I delt dobbeltværelse.


2023

Sydstaterne med musik

Den 9. maj kommer du til Jacksonville ”på toppen af Florida”. Derfra går det vestpå med ophold i Tallahassee - Floridas gamle hovedstad - og videre langs kysten. Du kommer til det, for de fleste, ukendte Florida. New Orleans skal opleves, og vi skifter minibussen ud for en dag og tager toget op til musikbyen Memphis.

Fra Memphis tager vi videre til Nashville, hvor musikken også bobler frem på hvert gadehjørne. Vi tager afsked med USA i byen Nashville og tager retur. Du oplever staterne Florida, Louisiana, Mississippi og Tennessee.

Rejselængde 12 dage. Cirka Kr. 21.885,-

I delt dobbeltværelse.


2024

De amerikanske rødder

Den 30. april kan du opleve den amerikanske østkyst, hvor USA spirede frem for mange, mange år siden. Vi ankommer til ”verdens hovedstad” Washington D.C. med enestående museer og Det Hvide Hus. Turen sydpå går gennem Great Smoky Mountains National Park, USA’s mest besøgte nationalpark. Vi skal gå på opdagelse i byen Charlotte, der blev grundlagt i 1750. Derfra tager vi sydpå til Savannah, der blev grundlagt i 1733 af britiske nybyggere - en historisk perle i USA.

Eventyret slutter i Jacksonville i det nordlige Florida, hvorfra vi rejser retur. Staterne du oplever er District of Columbia, Virginia, North Carolina, South Carolina og Georgia.

Rejselængde 12 dage. Cirka Kr. 21.985,-

I delt dobbeltværelse.


2025

Østkystens højdepunkter

Den 23. september går rejsen til USA’s nordlige østkyst. Vi ankommer til Boston, hvorfra vi kører til Newport i Rhode Island, USA’s mindste stat. Byen kan dateres til 1639 og er kendt som ”Summer White House City”.

Derfra tager vi til Boston, hvor du mærker USA’s historiske vingesus. Turen går videre nordpå til Portland gennem de smukke skove og med holdt i Quechee Gorge, i Vermont. USA’s største vandfald Niagra Falls oplever vi ved den canadiske grænse, det bliver et imponerende syn. Vi rejser retur fra Buffolo i staten New York. Staterne du oplever bliver New Hampshire, New York, Connecticut, Rhode Island, Maine og Vermont. Oplev USA i efterårsfarver på denne rejse.

Rejselængde 12 dage. Cirka Kr. 22.685,-

I delt dobbeltværelse.

Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.