Skriv til os på

fw@williams.dk

Ring til os på

+45 20 22 19 90

Klostermosevej 140

3000 Helsingør
Grand Canyon slugt

Vil du på eventyr i USA, så sæt kryds i kalenderen


Her får du vores rundrejser i USA sammen med Finn Williams i de kommende år. Rejserne bliver i mindre grupper på maks. ti personer. Så det bliver hyggelig og personligt. Finn har ikke været alle de steder, hvor USA skal opleves, så det bliver fælles eventyr! Vi kan også pakke din rejse, hvor du selv kører på eventyr i USA.


2021

Yellowstones hemmeligheder

- en rejse i den storslåede amerikanske natur

Den 12. maj lander du i Denver og får mulighed for at opleve byen. På vejen til nationalparken Yellowstone overnatter vi i byerne Cheyenne og Casper, der er ”indianerbyer” med hver sin egen unikke historie.

Yellowstone bliver den store naturoplevelse, og vi vil se efter bisoner og ulve. Vi overnatter på tre forskellige sider af parken, så du får det hele med. Rejsen slutter i Salt Lake City i Utah, der er en smuk og historisk by omkranset af bjerge og den store Salt Lake. På denne USA rejse besøger du staterne Colorado, Utah, Wyoming, og Idaho.

Rejselængde 12 dage. Kr. 21.585,-

I delt dobbeltværelse, med morgenmad.


2022

Colorado, Utah og Nevada

Den 17. maj går rejsen til staterne Colorado, Utah og Nevada. Denne rejse er for dig, der gerne vil imponeres af naturens store mesterværker. Vi oplever først Denver, og derfra går turen gennem fem enestående nationalparker: Rocky Mountain, Arches, Canyonland, Bryce Canyon og Zion. På denne rejse vil du også opleve et af naturens mest enestående mirakler - kløften i Page, som er et højdepunkt på rejsen. Rejsen slutter festligt i Las Vegas. Du kommer gennem staterne Colorado, Utah og Nevada.

Rejsen slutter festligt i Las Vegas. Du kommer gennem staterne Colorado, Utah og Nevada.

Rejselængde 12 dage. Kr. 21.885,-

I delt dobbeltværelse.


2023

Sydstaterne med musik

Den 9. maj kommer du til Jacksonville ”på toppen af Florida”. Derfra går det vestpå med ophold i Tallahassee - Floridas gamle hovedstad - og videre langs kysten. Du kommer til det, for de fleste, ukendte Florida. New Orleans skal opleves, og vi skifter minibussen ud for en dag og tager toget op til musikbyen Memphis.

Fra Memphis tager vi videre til Nashville, hvor musikken også bobler frem på hvert gadehjørne. Vi tager afsked med USA i byen Nashville og tager retur. Du oplever staterne Florida, Louisiana, Mississippi og Tennessee.

Rejselængde 12 dage. Cirka Kr. 21.885,-

I delt dobbeltværelse.


2024

De amerikanske rødder

Den 30. april kan du opleve den amerikanske østkyst, hvor USA spirede frem for mange, mange år siden. Vi ankommer til ”verdens hovedstad” Washington D.C. med enestående museer og Det Hvide Hus. Turen sydpå går gennem Great Smoky Mountains National Park, USA’s mest besøgte nationalpark. Vi skal gå på opdagelse i byen Charlotte, der blev grundlagt i 1750. Derfra tager vi sydpå til Savannah, der blev grundlagt i 1733 af britiske nybyggere - en historisk perle i USA.

Eventyret slutter i Jacksonville i det nordlige Florida, hvorfra vi rejser retur. Staterne du oplever er District of Columbia, Virginia, North Carolina, South Carolina og Georgia.

Rejselængde 12 dage. Cirka Kr. 21.985,-

I delt dobbeltværelse.


2025

Østkystens højdepunkter

Den 23. september går rejsen til USA’s nordlige østkyst. Vi ankommer til Boston, hvorfra vi kører til Newport i Rhode Island, USA’s mindste stat. Byen kan dateres til 1639 og er kendt som ”Summer White House City”.

Derfra tager vi til Boston, hvor du mærker USA’s historiske vingesus. Turen går videre nordpå til Portland gennem de smukke skove og med holdt i Quechee Gorge, i Vermont. USA’s største vandfald Niagra Falls oplever vi ved den canadiske grænse, det bliver et imponerende syn. Vi rejser retur fra Buffolo i staten New York. Staterne du oplever bliver New Hampshire, New York, Connecticut, Rhode Island, Maine og Vermont. Oplev USA i efterårsfarver på denne rejse.

Rejselængde 12 dage. Cirka Kr. 22.685,-

I delt dobbeltværelse.


Ingen resultater fundet

Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi gør brug af cookies på denne side, for at fremme brugeroplevelsen. Ved at klikke på knappen "Accepter" accepterer du kendskab til og vores brug af cookies.

Accepter