Vælg dit næste
rejseeventyr her

Du vælger om det er naturen der skal give dig de store oplevelser, eller måske en spændende rundrejse med kultur, hygge og gastronomi. Eller drømmer du om noget helt tredje, så spørg os. Vi glæder os til at tage dig med på eventyr, eller sende dig på dit eget.

Vandreferier

Vandre- og eventyrrejser

Snør vandreskoene og kom tæt på naturen, og dig selv på en af vores vandreferier. Vi pakker rejsen for dig, så du bare skal pakke bagagen.

Se vores vandre- og eventyrrejser
Fuglerejser

Natur- og fuglerejser

Dette er rejser for dig, der er glad for store rejseoplevelser, og ønsker at opleve sjældne fugle, vilde dyr og enestående natur.

Se vores rejser
Arktiske Rejser

Arktiske Rejser

Drømmer du om at opleve Antarktis, pingvinerne, søfuglene og de store hvaler, så kan vi tilbyde dig dit livs eventyr.

Se vores rejser
Individuelle Rejser

Individuelle Rejser

Hvad drømmer du om at opleve? Lad Williams Rejser stå få din næste individuelle rejse, så du kan få dig en ægte drømmerejse.

Se vores rejser
Vinrejser

Gourmet- og Vinrejser

Tag med og oplev den gode stemning, når vi besøger vingårde og nyder den skønne lokale mad, på vores udvalgte destinationer.

Se vores rejser
Grupperejser

Grupperejser

Skal medarbejderne på inspirationsrejse. Eller er det din lokale forening der skal på eventyr. Det kan også være "storfamilien" der skal på store fælles oplevelser.

Se vores rejser
Kør selv ferie

Kør selv ferie

Rundrejser i USA, hvor du enten kan vælge vores favoritter, eller få rejsen tilpasset dine ønsker. Vi pakker din rejse, hvor du selv kører ud på eventyr.

Se vores rejser
Aktive eventyr- og kulturrejser

Aktive eventyr- og kulturrejser

ER du til aktive oplevelser i naturen og i de hyggelige Middelhavsbyer, så prøv at se de rejser vi tilbyder netop til dig.Se vores rejser

Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.