Mulighederne er mange, når en vellykket grupperejse skal gennemføres. Det kan være en rejse til Provence, der byder på vandring i bjergene, eller en rejse til Toscana, hvor vingårde og Firenze byder sig til. Det kan også være en kombination at firma- og messebesøg, sammen med inspiration fra kultur og arkitektur.

Grupperejser for virksomheder

En gruppe rejsende

Skal sammenholdet i firmaet styrkes, eller skal I udarbejde en ny strategi, hvorfor så ikke gøre det under fremmede himmelstrøg. Det kan også være, at I gerne vil invitere jeres vigtigste kunder på en tur, de aldrig glemmer.

En gruppe rejsende

Lad os, sammen med jer, sammensætte jeres næste firmarejse. Vi kan samtidig informere om reglerne for firmarelaterede grupperejser, så der ikke efterfølgende opstår tvister med skattemyndighederne.

Lad os sammen skabe jeres uforglemmelige grupperejse.


En gruppe rejsende

Tysk bileventyr

Har du lyst til at invitere en kunde, ven eller dig selv på en rigtig biloplevelse. På denne firedags rejse vil du opleve fire spektakulære tyske bilmuseer. Mercedes Benz, BMW, Porsche og Audi vil præsentere spændende arkitektur, og sjældne eksemplarer af deres eksklusive biler gennem tiden.
Læs mere om rejsen her


Skræddersyede grupperejser

Vi har sammensat guidede ture til London, der bød på musicals, flodtur med frokost, Europas højeste bygning og engelsk gastronomi. I det sydlige Spanien var højdepunktet Europas smukkeste bjergsti, kombineret med gastronomi og hvalsafari. Lad os sammen skabe jeres uforglemmelige grupperejse.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

En gruppe rejsende

Grupperejser for foreninger

bygning ved havnen

Glæden ved at møde andre ligesindede, under andre himmelstrøg kan være givende. Det kan også være at få fælles inspiration og oplevelser. Når jeres forening skal på udenlandsrejser, kan tidsplanen være stram, og det er nødvendigt at have et veltilrettelagt program, så I får mest ud af jeres oplevelsestur.

En gruppe mennesker i robåd

Måske foretrækker I en kombination af lærerige inputs og inspirerende oplevelser, eller et program med faglige aktiviteter fra morgen til aften. Lad os sammen finde den løsning, der gør at alle deltagere kommer hjem med en god oplevelse.

Skal vi mødes, send os en mail eller giv et ring.


Grupperejser for private

Når en stor familie rejse sammen, og hvor flere generationer skal dele oplevelserne under fremmede himmelstrøg, så er det vigtigt, at I får en rejse med oplevelser som alle kan deltage i. Måske foretrækker I en kombination af afslapning og udflugter eller et program med aktivitet fra morgen til aften, lad os skræddersy den rejse I ønsker.

En gruppe mennesker i robåd

En gruppe mennesker i robåd

En gruppe mennesker i robåd

Skal vi mødes, send os en mail eller giv et ring.


Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.