vandre i spanien

Spaniens hyggeligste feriehus

Syd for Barcelona har Ina det dejligste byhus, som du kan leje. Ina er fra Danmark og er til stor hjælp, med ideer til spændende oplevelser i det smukke område.

Vil du sammen med op til 12 glade vandre-, cykel- eller hyggevenner leje hendes hus i den smukke Priorat region, syd for Barcelona. Huset er total restaureret og ligger i den lille landsby L´Argentera. Området byder på smukke vandre-, og cykelruter i alle kategorier. Huset har 6 dobbeltværelser og et enkeltværelse, så der er plads til 13 overnattende. Der er køkken og udendørs grill. Spise- og opholdsstue. En stor terrasse og balkoner på flere af værelserne. Der er 30 minutters kørsel til stranden og kun 40 minutter til den smukke by Tarragona. Byen Reus ligger også tæt på, med museer, spændende butikker og restauranter. I rejser på egen hånd, men rejsen er pakket klar så det er nemt og enkelt. I kan få hjælp til vandreruterne på stedet ved at booke en lokal vandreguide et par dage.

Lejeperioden er fra søndag til lørdag. (6 nætter) Fra maj til midt juni og i september og oktober. Prisen med leje af hus, fly, transport til L´Argentera og retur til lufthavnen ved minimum 8 rejsende. Der er sengetøj og håndklæder i huset, og der skal ikke slutrengøres. Pris pr. rejsende fra kr. 6.785, -

Rejsen kan bestilles ved at sende en mail til Finn Williams på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Eller give et ring på 2022 1990. Vi glæder os til at høre fra dig.

hus i spanien
historiske bygninger spanien

spisebord
pool i eget hus spanien

hus i spanien
indenfor i inas hus

Har du spørgsmål til noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig.